tiistai 1. maaliskuuta 2016

Lamppu lasten muovileluista


Lasten muovileluja kertyy jostain syystä ihan tolkuttomat määrät. Osa menee kiertoon ja osasta voi tehdä vaikka tällaisen lampun.


Aloitin projektin keräämällä lelulaatikosta muovisia koiria ja kissoja joilla ei kukaan ole leikkinyt aikoihin. Kiinnitin niitä kuumaliimalla yksi kerrallaan vanhan pöytälampun jalkaan.


Kun olin saanut kaikki lelut paikoilleen ja liima oli kuivunut, oli aika teipata johto ja lamppuosa maalausta varten. Tämä olisi kannattanut tehdä jo ennen eläinten liimausta, sillä tässä vaiheessa se vei tuhottomasti aikaa ja oli hankalaa.


Teippauksen jälkeen otin pahvilaatikon "maalaamoksi" ja maalasin sen sisällä lampun useaan kertaan valkoisella spray-maalilla.


Kun maali oli kuiva, oli aika kokeilla varjostinta ja ihastella hetki lopputulosta.


Tähän voi käyttää mitä tahansa muovifiguureja ja on tosi nopea tehdä. Koko projektiin meni aikaa noin kaksi tuntia.





4 kommenttia:

  1. Kekseliästä, design-lamppu jossa muistot lasten leikeistä!
    Makee!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Oli ihan älyttömän helppo tehdä, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Ja voihan sen tehdä mistä tahansa muovifiguureista, barbeista, palloista, simpukoista, mitä nyt nurkista sattuu löytymään :)

    VastaaPoista
  3. Vaikka onkin jo hieman ikääntynyt postaus, on vain pakko kehaista mielikuvituksellisia ratkaisuja! Kiitos vinkeistä, vastaavaa tavaraa löytyy omasta takaa yllin kyllin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva jos sait ideoita, aika pienellä vaivalla saa "romut" muutettua uniikeiksi ja hauskoiksi sisustuselementeiksi :)

      Poista