tiistai 26. tammikuuta 2016

Täydennystä kaappiin

Päätin tänään uhmata sadetta ja loskaa ja hakea muutamia tarvikkeita paria tulevaa projektia varten. Ensin kävin Prismassa vain huomatakseni, ettei siellä ollutkaan mitään niistä aineista mitä olin tullut hakemaan. No, mikäpä siinä, mennään rautakauppaan. 

Yhtäkkiä sain ajatuksen kahdesta kärpäsestä yhdellä iskulla; menenkin ennen rautakauppaa sekä kirpputorille, että kierrätyskeskukseen koska tarvitsen myös niitä "koristeita".


Löytyihän niitä kaikenlaisia. Näitä sitten liimaillaan milloin mihinkin. Vähän kummastutti taas kierrätyskeskuksen hinnat; puiset palapelin palat 20€/kg.

Seuraavaksi rautakauppaan. Hitsi miten paljon kaikkea kivaa siellä on. Hiplailin tapetteja ja purnukoita, ihastelin kaakeleita ja efektimaaleja ja lopulta pakotin itseni oikealle hyllylle.


Sieltä tarttui mukaan ne mitä olin tullut hakemaan; antiikkivaha, teräsvilla ja mahonginpunainen petsi. Näitä pitää olla kaapissa aina. Varsinkin toi vaha on ihan mun lemppari, se on tosi helppo käyttää ja tuoksuu ihan Indiskalle.


Kun vihdoin pääsin kotiin mun jalat näytti tältä. Varpaiden sulatukseen menee varmaan viikko.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti